Een nieuwe postkaart:

 

Fernand DE TANT, samensteller van deze site, heeft een nieuwe postkaart van Zegelsem ontworpen en die laten drukken op een beperkte oplage. Oordeel zelf wat U ervan denkt. Bedoeling is een bijkomende promotie te verzorgen van ons kasseidorp en een blijvend aandenken te vormen voor de vele bezoekers aan het dorp, vooral tijdens de Kasseifeesten en op de Kasseidorptocht, maar ook voor de wandelaars en fietsers die ons gezellig dorpje en de prachtige omgeving binnen de Vlaamse Ardennen aandoen in de loop van het hele jaar. De postkaart staat afgebeeld op de startpagina van deze site.

De postkaart is uiteraard te koop tijdens de Kasseifeesten van 15 en 16 september 2007 maar kan ook daarbuiten worden verkregen bij Voeding Annie (GABRIËLS), St.-Ursmarsstraat 29 te Zegelsem (Brakel) (tel.055/45.53.82).

Bierviltje:

Ter gelegenheid van de Kasseifeesten van 15 en 16 september 2007 werd door het Comité Kasseifeesten ook een gelegenheidsbierviltje ontworpen en gedrukt, eveneens in beperkte oplage.

Het is niet te verwonderen als men weet dat juist op die feesten een tentoonstelling wordt georganiseerd van een grote verzameling bierviltjes. Luc Romeyns heeft de mooiste exemplaren van zijn verzameling klaar om ze te tonen aan de bezoekers van de Feesten. De grootste zaal van het Buurthuis is voor die verzameling voorbehouden. Zeker een bezoekje waard.

En zoals de andere tentoonstellingen op de feesten (nieuwjaars-en wenskaarten, 50 jaar buurthuis, kunst op eieren, beeldhouwwerken, pergamano, miniaturen op nagelkoppen en fotografie) en alle animatie, is ook voor deze tentoonstelling de toegang gratis.