Aandacht voor energie met de 3 MOSketiers !

GVB Het Groene Lilare – Afdeling Zegelsem (de Basisschool Zegelsem) organiseerde zondag 1 juni haar jaarlijks Schoolfeest. Reeds vele jaren gaat dat feest door “op verplaatsing”, eerst in de zaal “Spermalie” in Zegelsem-dorp, dan in zaal “Quo Vadis” in Mater en nu, voor de eerste maal in de mooie zaal “Ter Elst” in Elst-dorp.

´s Middags kon naar hartelust gesmuld worden van de lekkere kalkoendij of varkensgebraad en vanaf 15 uur werden de talrijke aanwezigen – de zaal zat en stond letterlijk bomvol – genieten van de vele “acts” gebracht door de kleuters en leerlingen van de school. Het hele gebeuren draaide rond het actuele thema “energie” en werd aan elkaar gepraat door “ De 3 MOSketiers” (N.B. MOS = Milieuzorg Op School).

De jonge acteurs en actrices zetten hun beste beentje voor en het publiek, met uiteraard vele ouders, grootouders en andere familieleden en vrienden van die acteurs en actrices, leefden hartelijk mee met de gebrachte nummers … velen gewapend met foto- en video-toestel.

Hierbij een staaltje van het opgenomen materiaal.

Een dikke PROFICIAT aan de leerlingen, hun leerkrachten en de vele helpers die het schoolfeest weeral tot een groot succes hebben geleid !