Afdrukken
De parochie St.-Ursmarus van Zegelsem hield zijn traditie in ere. Tijdens de Kerstnacht van 24 naar 25 december waren de parochianen van Zegelsem maar ook van daarbuiten opnieuw uitgenodigd voor de middernachtmis in de kerk.  

Het werd een heel eenvoudige maar warme Eucharistieviering zoals we dat gewoon zijn van E.H. Pastoor BRACKE. De kerk was goed verwarmd en mooi versierd met ondermeer een grote prachtige kerststal naast het altaar. De vele kerstliederen werden volmondig meegezongen door de kerkbezoekers.

Tijdens de viering werd ook een “echt” kerstekindje gedoopt, namelijk Milan VAN DEN BERGHE. De hele kerkgemeenschap vierde mee. Langs deze weg willen we nogmaals de familie van harte gelukwensen.

En na de misviering werden de kerkgangers op het dorpsplein rond een vuurtonnetje door “Voeding Annie” en “Praat -en eetcafé In de Drijhaard” getrakteerd op een heerlijk glaasje glühwein en een koekje. Een gezellige bedoening en een ideale gelegenheid om mekaar de beste eindejaarswensen over te brengen. Met dank aan de organisatoren.