Afdrukken

De 10de editie van de Kasseifeesten Zegelsem was opnieuw een schot in de roos: een gezellig dorpje in een unieke natuur, heerlijk weer, een prachtig programma, een puike organisatie en een massa volk… Wat kan een mens nog meer verlangen?

Het programma van de feesten was weer goed gevuld. Zaterdag 20.09 was er keuze tussen 3 wandelparcours door de Vlaamse Ardennen met in totaal 832 deelnemers. Die parcours telden 7, 15 en 22 km. Het vertrek en de aankomst waren voorzien in de basisschool van Zegelsem, gezellig ingericht met eet- en drankgelegenheid, en onderweg zorgden drie controleposten voor een aangename pauze.

De zondag werden de drie straten van de dorpskern volledig bezet door een heel uitgebreide rommel, - brocante- en antiekmarkt. In de Kerk en in het Buurthuis stonden 6 verschillende tentoonstellingen opgesteld die alle gratis konden worden bezocht, wat ook het geval was op zaterdag. Op de speelplaats en op het dorpsplein volgden de hele namiddag zonder onderbreking de optredens elkaar op: muziek, dans, circusacts… een boeiend spektakel voor jong en oud.

Uiteraard werd ook de inwendige mens niet vergeten. Doorlopend kon worden genoten van spijs en drank op de speelplaats van de school en op verscheidene terrasjes en stands in het dorp.

Tenslotte was er rond 18 u 30 voor de 10de maal de traditionele “Gouden Kasseisteenworp”.

Een warm proficiat aan het organiserend comité en al de medewerkers!

Binnenkort volgt op deze website een volledig en gedetailleerd verslag van de feesten met heel veel foto’s van het geheel en van elk van de activiteiten afzonderlijk.