De 10de editie van de Kasseifeesten waren maar pas achter de rug en op maandag 20 oktober was heel Zegelsem-dorp opnieuw in feest. Alle inwoners van de hoofdstraten van het dorp waren er uitgenodigd in het volledig heringericht complex van de vroegere feestzaal Speermalie waar nu een spiksplinternieuw wokrestaurant feestelijk werd geopend. Ook de gemeentelijke overheid en nog tal van andere genodigden waren aanwezig. Allen werden er verwelkomd door atletisch dansende rode draken, begeleid door hels trommelgeroffel en spetterend vuurwerk.

De gasten konden zich naar hartelust tegoed doen aan allerhande lekkernijen gepresenteerd in buffetvorm, van voorgerechten tot desserten, vergezeld van wijnen en andere dranken. Het geheel werd opgeluisterd met heerlijke livemuziek.

Het nieuwe wokrestaurant is dagelijks open en biedt ruim plaats aan honderden gasten, in een warm decor. Het vormt een nieuwe aantrekkingsplaats voor het kasseidorp waar het, naast de bestaande horecazaken “In den Drijhaard”, “ Hof ter Teirlinck” en Hof Van de Putte” voor de gezellige opvang kan zorgen van de vele bezoekers van Zegelsem.

Voor info en reservaties kan men terecht op www.hjwok.be en op 055/30.38.08.