Verleden jaar nam Patrick De Lange ontslag als voorzitter van het Comité Kasseifeesten Zegelsem. Ook Marcel Truyen, Mariette Joos en Adrienne Taildeman zetten toen een stap terug. Ze hadden 9 jaar actieve inzet voor het comité op hun palmares. Ingrid Viaene nam het voorzitterschap over.

Een paar maanden geleden was het de beurt aan ondervoorzitster Mieke De Prijck. Zij had steeds vooropgesteld 10 jaar activiteit vol te maken om dan het roer door te geven aan nieuwe, jongere krachten. En dat is nu gebeurd.

Ondermeer met een oproep in alle bussen van Zegelsem en via deze website zocht het comité naar nieuw bloed. De voorzitster meldt ons dat de nieuwe samenstelling een feit is. Het verjongd comité, waarvan de samenstelling kan geraadpleegd worden onder de rubriek “contacten”, legt nu de laatste hand aan het programma voor de 11de editie van de Kasseifeesten Zegelsem 2009.

Die Kasseifeesten gaan zoals vroeger door in het derde weekend van september, dat is dus op zaterdag 19 en op zondag 20 september 2009. De zaterdag is er opnieuw een wandeltocht voorzien en de zondag wordt opnieuw een massa volk verwacht voor de rommelmarkt, de optredens, de tentoonstellingen, de Gouden Kasseisteenworp,…

We kijken met spanning uit naar de verdere details van het programma en houden voormeld weekend zeker vrij voor een aangenaam verblijf in ons geliefd kasseidorp.