Afdrukken
De traditie van de afsluitende “Gouden Kasseiworp” bleef in ere. Om 18u30 werd verzameling geblazen aan de kerkhofmuur tegenover de ingang van de dorpsschool. Bert Broos, voorzitter van het inrichtend comité “Gezinsbond - In de Rand” dankte alle bezoekers voor hun aanwezigheid, alle officiële instanties en commerciële partners voor hun steun en aller medewerkers voor hun prestaties. De 14de editie moest in niets onderdoen voor de voorgaande afleveringen. Het voortbestaan van de Kasseifeesten Zegelsem is gegarandeerd.
 
 
 
 

 
 
Toen brak het ogenblik aan dat honderden doosjes over de hoofden van de bezoekers werden gegooid door de Brakelse burgemeester. In die doosjes meerdere prijzen, met als hoofdprijs een geldsom van 125 EUR en als 2de prijs een jaarabonnement op De Beiaard.
 
De eerste prijs werd gegrabbeld door Schepen Sabine Hoekman en de 2de prijs viel te beurt aan Wendy Volders, een recente inwoner van Zegelsem. Deze beide gelukkigen ontvingen ook een trofee met een gouden kassei.
 
 
 
 
Met een laatste dankwoord werden de Kasseifeesten officieel als ten einde verklaard, maar op de terrasjes en in de cafés gingen de feesten nog gezellig verder door tot …
 
Ook vanwege de samenstellers van deze website: Proficiat aan de inrichters en dank aan allen die op de een of andere wijze hebben meegewerkt aan het succes. Tot volgend jaar !
 
Fernand en Mieke De Tant – De Prijck.